اطلاعیه سایت
ترشی گوجه گیلاسی
مواد اولیه :
گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم
سیر (کوچک) ۱ بوته
ترخون (خشک) ۱ ق غ
سرکه به میزان لازم
نمک وفلفل قرمز به میزان لازم
طرزتهیه :
گوجه ها را بشویید به کناری بگذارید تا کاملا خشک شود.
سیر ها رو به صورت خلال های نازک برش بزنید .
سر گوجه ها را یک چاک کوچک دهید و یک خلال سیر توی گوجه بگذارید .( دقت کنید گوجه ها له نشوند.)
گوجه ها را توی یک شیشه تمییز و خشک و استریل بریزید و یک قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز و ترخون خشک رو به آن اضافه کرده و بعد تا اندازه ایی که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.
سر شیشه را محکم کنید و ترشی را توی یخچال بگذارید تا بعد از دو یا سه هفته آماده مصرف شه .
طرز تهیه ترشی گوجه
اشتراک گذاری مطلب