شیرینی پزی

modiseh

بورک گل اسفناج+آموزش تهیه غذای لقمه ای خوشمزه

بورک گل اسفناج+آموزش تهیه غذای لقمه ای خوشمزه

غذایی که انرژی بسیاری دارد و شما می توانید آن را در وعده شام درکنار خانواده میل نمایید و از آن لذت کامل ببرید. بورک گل اسفناج بسیار پر کالری و لذیذ است. یکی از خوراک هایی است که در رده نان قرار می گیرد ولی میتوان آنرا تنها با دوغ به عنوان شام و یا عصرانه صرف کرد. مواد لازم: ۵۰۰ گرم لواش باقلوا (یوفکا آماده) ۱۰۰ گرم کره مواد لازم مخلوط اسفناج ۱ کیلو گرم اسفناج ۳ عدد پیاز درشت ۲ قاشق غذا خوری دانه کاج ۶۰ گرم کره نمک، فلفل سیاهبورک ...

ادامه مطلب

کیک اسفنجی +طرز تهیه با رایحه خوش وانیل/اموزش تصویری

کیک اسفنجی +طرز تهیه با رایحه خوش وانیل/اموزش تصویری

 کیک اسفنجی +طرز تهیه با رایحه خوش وانیل/اموزش تصویری کیک های اسفنجی در تمام دنیا طرفدار دارند و به طور وسیعی در خانه ها مورد استقبال قرار می گیرند. با عطر وانیل برای شما کیک درست می کنیم. خوب در آوردن کیک اسفنجی خودش هنر بزرگیه و معمولا برای این که کیک کاملا نرم و اسفنجی باشه تخم مرغ به دستور پخت کیک اضافه می کنن بنابراین اگر رژیم خاصی دارید یا گیاهخوار هستید درست کردن چنین کیکی تو خونه کمی سخت و تقریبا غیرممکنه. با این دستور گام...

ادامه مطلب

کیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیب

کیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیب

کیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیبپای سیب یا همان کیک سیب در تمام دنیا محبوب همه است. طعم و عطری که سیب به کیک می دهد اشتهای هر کسی را تحریک می کند. سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.  مواد لازم: آرد ۲۲۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل شیرین ۱ قاشق چای خوری دارچین ۱ قاشق چای خوری...

ادامه مطلب

ترفندهای شیرینی پزی +اموزش کاربردی در پخت کیک

ترفندهای شیرینی پزی +اموزش کاربردی در پخت کیک

درباره پخت کیک و شیرینی همیشه ترفندهای کاربردی وجود داشته است که با بکار گرفتن آن ها بهترین ها را درست می کنیم. همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک درست کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی کمک کننده باشد. در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه کرده باشید. ۱٫ ظرف شما نباید خیس باشد. ۲٫ همزن...

ادامه مطلب

طرز تهیه حلوای زنجبیل +افزایش دهنده قوای جنسی

طرز تهیه حلوای زنجبیل +افزایش دهنده قوای جنسی

طرز تهیه حلوای زنجبیل +افزایش دهنده قوای جنسی حلوای زنجبیل می تواند قوای جنسی افراد را بالا ببرد تا بتوانند رابطه جنسی خوب و رضایت بخشی داشته باشند. زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم: آرد ۷۰۰ گرم روغن جامد ۲۰۰ گرم كره ۱۵۰ گرم پودر شكر ۳۵۰ گرم پو...

ادامه مطلب

شیرنی پنج طعم+طرز تهیه انواع شیرینی کره ای

شیرنی پنج طعم+طرز تهیه انواع شیرینی کره ای

شیرنی پنج طعم+طرز تهیه انواع شیرینی کره ای مواد لازم : كره و شکر از هر کدام نصف پيمانه تخم مرغ  يك عدد خامه  دو قاشق سوپخوري بكينگ پودر نصف قاشق چايخوريوانيل  نصف قاشق چايخورينمك ۱/۸ قاشق چايخوريآرد دو پيمانهطرز تهيه : همه مواد را غير از آرد با هم مخلوط كرده و كم‌كم آرد را به آن اضافه مي‌كنيم. اين خمير به تنهايي شيريني كره‌اي با طعم وانيل است. يك قاشق غذاخوري از اين خمير را روي كاغذ داخل سيني قرار داده و به ...

ادامه مطلب

کلوچه کدو حلوایی و شکلات+طرز تهیه انواع کلوچه های سنتی

کلوچه کدو حلوایی و شکلات+طرز تهیه انواع کلوچه های سنتی

کلوچه کدو حلوایی و شکلات+طرز تهیه انواع کلوچه های سنتی با کدو حلوایی و شکلات یک کلوچه خوش طعم درست کنید کدو حلوایی یکی از میوه های فصل پاییز است که خواص بسیاری برای سلامتی و بدن دارد. با شکلات و کدو حلوایی یک کلوچه شکلاتی کدو حلوایی خوش طعم درست کنید. مواد لازم برای ۴۲ کلوچه شکلاتی کدو حلوایی : آرد دو و نیم پیمانهجوش شیرین کمتراز یک و نیم قاشق چایخوری نمک  یک چهارم قاشق چایخوریکره یا مارگارین نرم سه چهارم پیمانه (۱۷۰گرم)...

ادامه مطلب

نان قندی+طرز تهیه شیرینی قزوینی

نان قندی+طرز تهیه شیرینی قزوینی

 نان قندی+طرز تهیه شیرینی قزوینی آموزش تهیه نان قندی قزوین نان قندی خوشمزه و با ظاهر زیبا که سوغات شهر قزوین است و بسیار خوش طعم می باشد. حتما این نان قندی را امتحان کنید. شیرینی _نان قندی یا بهشتی قزوین این شیرینی خیلی خوش طعمه و به ترکهاش معروفه   مواد لازم برای شیرینی بهشتی :آرد سفید ۵۰۰ گرم پودر قند  ۲۵۰ گرمروغن جامد ۲۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوریپودر هل ۱ قاشق مرباخوریطرز تهیه شیرینی بهشتی : روغن جامد و پودر هل را با د...

ادامه مطلب

دیگچه مشهدی+طرز تهیه غذای شیرینی مشهدی

دیگچه مشهدی+طرز تهیه غذای شیرینی مشهدی

برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشددیگچه دیگچه دسری است که خاص مشهد می باشد. شبیه شیر برنج است اما چند تفاوت مهم دارد، باید برشته و مغز پخت باشد و برای این کار شکر، زعفران، گلاب و هل را در خود شیر به بار می آورند و دَم می کنند و به سفره می رسانند. به طور خلاصه دیگچه، کته زعفرانی معطر و شیرینی است که در طبخ آن به جای آب از شیر استفاده می شود و ته دیگ آن پر طرفدار است. طرز تهیه دیگچه مشهد: مواد لازم: شیر: ۱٫۵ لیتر بر...

ادامه مطلب

پالووا+طرز تهیه شیرینی با کرم فندقیِ شکلاتی

پالووا+طرز تهیه شیرینی با کرم فندقیِ شکلاتی

مواد لازم سفیده ی تخم مرغ ۸ عدد، به دمای اتاق رسیده باشد شکر ۳۶۰ گرم خامه فرمی ۳۰۰ میلی لیتر فندق پودر شده ۱۲۰ گرم شکلات ذوب و خنک شده ۱۲۰ گرم فندق خرد شده ۳۰ گرم پالووا با کرم فندقی شکلاتی پالووا+طرز تهیه شیرینی با کرم فندقیِ شکلاتی طرز تهیه فر را از قبل تا دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.  برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود. ۱۲۰ گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنی...

ادامه مطلب