خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » كيک آلو و هلو وارونه+طرز تهیه دسر ترش
 modiseh 

كيک آلو و هلو وارونه+طرز تهیه دسر ترش

 

طرز تهیه کیک آلو و هلو,كيک آلو و هلو وارونهكيک آلو و هلو وارونه+طرز تهیه دسر ترش

موردمصرف : دسر  
آماده سازی : ۶۰ دقیقه  
پخت : ۵۰ دقیقه  

مواد لازم برای ۵ نفر :

کره ۱۸۰ گرم
 تخم مرغ ۴ عدد
 شیر ۱۰۰ میلی لیتر (۱ استکان)
 آلو۶ عدد
هلو۱ عدد
شکر۱۸۰ گرم
وانیلچند قطره (به میزان لازم)
آرد۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودریک و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیریننصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.

قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).

سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.

حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.

در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.

در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.

من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.

بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.

طرز تهیه کیک آلو و هلو,كيک آلو و هلو وارونهكيک آلو و هلو وارونه+طرز تهیه دسر ترش

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>