خانه » آشپزی و تغذیه » دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز
 

 

دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

آموزش طرز تهیه ترشی تخم مرغ آب پز

دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

مواد لازم:

 

چغندر قرمز                                                   ۴۲۵ گرم
شکر قهوه ای                                                 ۵۰ گرم
سرکه                                                          ۱/۲ فنجان
آب سرد                                                       ۱/۲ فنجان
نمک                                                 ۱/۲ قاشق چای خوری
میخک                                                            ۴ عدد
چوب دارچین کوچک                                        ۱ عدد
تخم مرغ آب پز شده                                       ۶ عدد

طرز تهیه :
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.

چغندر ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

X دارو پست
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>