• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    آموزش طرز تهیه ترشی تخم مرغ آب پز

    دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    مواد لازم:

     

    چغندر قرمز                                                   ۴۲۵ گرم
    شکر قهوه ای                                                 ۵۰ گرم
    سرکه                                                          ۱/۲ فنجان
    آب سرد                                                       ۱/۲ فنجان
    نمک                                                 ۱/۲ قاشق چای خوری
    میخک                                                            ۴ عدد
    چوب دارچین کوچک                                        ۱ عدد
    تخم مرغ آب پز شده                                       ۶ عدد

    طرز تهیه :
    شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.

    چغندر ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

    پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های تفکر انتقادی از آمازون
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی علوم فضایی
  • کتب آزمون آیمت ایتالیا زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • منابع اورجینال بیماری ها
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>