• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
    که در رستوران ها طرف داران زیادی دارد
    روش تهیه ی جوجه چینی :
    ۱۲۰ گرم ارد گندم ،
    ۳ عدد تخم مرغ ،
    ۲ ق غ روغن مایع ،
    ۳ ق غ دلستر لیمویی ،
    ۱ ق غ بیکینگ پودر ،
    نصف لیوان شیر نمک و فلفل به مقدار لازم ،
    یک مرغ کامل را به تکه های کوچک برش داده و با این مواد جوجه چینی درست می کنم.
    تخم مرغ ها را خوب مخلوط می کنم ، بیکینگ پودر + نمک + فلفل + روغن + دلستر + شیر و در نهایت آرد ،
    یک خمیر نیمه غلیظ درست می کنم . تکه های کوچک مرغ و یا حتی’ فیله را داخل خمیر و بعد در روغن زیاد و در قابلمه ای کوچک سرخ می کنم .

    جوجه چینی با این خمیر بسیار خوشمزه و پفکی و لطیف می شود .
    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های شغل یابی
  • خرید کتاب های زبان اصلی روزنامه نگاری، رسانه
  • دانلود منابع مرجع شبکه
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • کتب نثر زبان اصلی
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>