اطلاعیه سایت
طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
که در رستوران ها طرف داران زیادی دارد
روش تهیه ی جوجه چینی :
۱۲۰ گرم ارد گندم ،
۳ عدد تخم مرغ ،
۲ ق غ روغن مایع ،
۳ ق غ دلستر لیمویی ،
۱ ق غ بیکینگ پودر ،
نصف لیوان شیر نمک و فلفل به مقدار لازم ،
یک مرغ کامل را به تکه های کوچک برش داده و با این مواد جوجه چینی درست می کنم.
تخم مرغ ها را خوب مخلوط می کنم ، بیکینگ پودر + نمک + فلفل + روغن + دلستر + شیر و در نهایت آرد ،
یک خمیر نیمه غلیظ درست می کنم . تکه های کوچک مرغ و یا حتی’ فیله را داخل خمیر و بعد در روغن زیاد و در قابلمه ای کوچک سرخ می کنم .
جوجه چینی با این خمیر بسیار خوشمزه و پفکی و لطیف می شود .
طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
اشتراک گذاری مطلب