اطلاعیه سایت
آموزش طرز تهیه ترشی تخم مرغ آب پز
مواد لازم:
چغندر قرمز ۴۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
سرکه ۱/۲ فنجان
آب سرد ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
میخک ۴ عدد
چوب دارچین کوچک ۱ عدد
تخم مرغ آب پز شده ۶ عدد
طرز تهیه :
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.