• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    شما می توانید برای پذیرایی از مهمانان در تعطیلات عید نوروز از شیرینی زنجفیلی استفاده نمایید که بسیار خوشمزه و عالی است.

     

    مواد لازم:
    آرد سفید: ۳۰۰ گرم
    کره (خرد شده): ۱۲۵ گرم
    پودر شکر: ۲۲۰ گرم
    جوش شیرین: یک چهارم ق چ
    دارچین: یک ق چ
    زنجفیل: دو ق چ
    تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
    عسل: یک ق چ
    طرز تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه عید نوروزطرز تهیه:
    ۱٫ مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجفیل) را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط و بعد الک کنید تا مواد خشک خوب با هم مخلوط شوند.

     

    ۲٫ سپس کره خورد شده را اضافه نموده و خوب با دست ورز دهید تا کره به خورد مواد فوق برود و بعد تخم مرغ و عسل را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا مواد خمیری شکل شود و به دست نچسبد.

     

    ۳٫ سپس سینی فر را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و گلوله هایی درست کرده و کمی با دست پهن کرده و در سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شود. اجازه دهید تا شیرنی ها خنک شود و سرو نمایید.

     

    نکته:

    می توان از شکلات ذوب شده برای روی شیرینی ها استفاده کرد در غیر اینصورت به صورت ساده می توان سرو کرد.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • خرید کتاب های زبان اصلی باطنی، رمز و راز
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • منابع اورجینال انالیز عددی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آلمان
  • خرید کتاب های تشخیص پزشکی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم اجتماعی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>