• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    آموزش طرز تهیه ترشی تخم مرغ آب پز

    دستور ترشی انداختن تخم مرغ آب پز

    مواد لازم:

     

    چغندر قرمز                                                   ۴۲۵ گرم
    شکر قهوه ای                                                 ۵۰ گرم
    سرکه                                                          ۱/۲ فنجان
    آب سرد                                                       ۱/۲ فنجان
    نمک                                                 ۱/۲ قاشق چای خوری
    میخک                                                            ۴ عدد
    چوب دارچین کوچک                                        ۱ عدد
    تخم مرغ آب پز شده                                       ۶ عدد

    طرز تهیه :
    شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.

    چغندر ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

    پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی الکترودینامیک
  • کتاب های تفکر خلاق اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>