اطلاعیه سایت
این غذا به صورت خوراک آماده می شود و نیاز به سرخ کردن ندارد. با این وجود ترکیب فیله مرغ و لایه پنیر سوخاری پنیر و سس آن غیر قابل وصف است.
خوراک مرغ و پنیر پارمزان
دستور پخت خوراک جدید و خوشمزه با مرغ و پنیر
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و پنیر پارمزان
روغن زیتون : ۲ ق غ
سیر له شده : ۲ حبه
دانه فلفل قرمز : ¼ ق چ
سینه مرغ بدون پوست که به دو نیم شده : ۶ عدد
سس مارینارا : ۲ پیمانه ( مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است. )
ریحان تازه خرد شده : ¼ پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده : ۱ بسته ( ۲۲۵ گرم )
پنیر پارمزان : ½ پیمانه
نان سیردار : ۱ بسته
مدت آماده سازی ۱۵ دقیقه / مدت پخت ۳۵ دقیقه / مدت زمان آماده شدن برای سرو ۵۰ دقیقه
طرز تهیه خوراک مرغ و پنیر پارمزان
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک ظرف پیرکس مستطیل شکل به ابعاد ۲۳*۳۳ سانتی متر را با روغن زیتون چرب کرده و کف آن پودر سیر و خرده ها فلفل قرمز تند بریزید.
تکه های مرغ را کف ظرف چیده روی آنها سس مارینارا بریزد.
بعد ریحان را روی سس بریزید و روی آن نیمی از پنیر موزارلا و نیمی از پنیر پارمزان ریخته تکه های نان سیر را روی مواد بپاشید دوباره نیمه دیگر پنیر موزارلا و باقیمانده پنیر پارمزان را اضافه کنید.
در فر از قبل گرم شده تا زمانی که داخل مرغ کامل پخته شده و خرده نانهای سیری طلائی رنگ شده اند در حدود ۳۵ دقیقه داخل فر بپزید.
البته این مدت بستگی به اندازه و شکل سینه های مرغ دارد.
دستور پخت خوراک جدید و خوشمزه با مرغ و پنیر