خانه » آشپزی و تغذیه » سوفله فرانسوی + غذاهای برون مرزی لذیذ
 modiseh 

سوفله فرانسوی + غذاهای برون مرزی لذیذ

یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود . داغ داغ بخوریید .

سوفله فرانسوی + غذاهای برون مرزی لذیذ

images (4)
سوفله فرانسوی + غذاهای برون مرزی لذیذ

مواد لازم برای سوفله فرانسوی :
کره : ۶۰ گرم
آرد الک شده : ۶۰ گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده : ۶ عدد
شیر : ۰٫۵ لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی : ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و جوز هندی : کمی
نمک : اندکی
طرز تهیه سوفله فرانسوی :
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد . ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید . در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود . داغ داغ بخوریید .

سوفله فرانسوی + غذاهای برون مرزی لذیذ

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>