اطلاعیه سایت
شکلات را به روش بن ماری که قبلا آموزش دادیم ذوب کنید. یا داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه قرار بدید و وقتی نیمی از شکلات ذوب شد از مایکروفر خارج کرده هم بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب بشه.
کرم پنیری شکلاتی
کرم پنیری شکلاتی
قبلا کرم پنیری رو آموزش داده بودم و گفتم که هم خیلی خوشمزه هست و هم کار کردن باهاش راحته چون به حرارت مقاومه و به راحتی فرمش رو از دست نمیده. این هم یه مدل شکلاتیش امیدوارم درست کنید و لذت ببرید:
مواد لازم:
شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
قهوه غلیظ ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری که قبلا آموزش دادیم ذوب کنید. یا داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه قرار بدید و وقتی نیمی از شکلات ذوب شد از مایکروفر خارج کرده هم بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب بشه.
کره و پنیر خامه ای باید کاملا به دمای محیط رسیده باشن. کره را همراه پنیر خامه ای با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید طوری که کاملا پوک و سبک شوند. در ظرفی پودر کاکائو را داخل ۴ قاشق قهوه حل کنید اگر خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید. شکلات مذاب سرد شده و مخلوط کاکائو و قهوه را به کره و پنیر زده شده اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شود . سپس پودر قند را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده بزنید تا زمانی که کرم فرم بگیرد. از این کرم میتوانید برای تزئین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.
کرم پنیری شکلاتی