اطلاعیه سایت
رنگ های طبیعی برای تزییـن غذا..
چگونه برنج را با رنگهای طبیعی غیر از زعفران رنگارنگ کنیم
اگه کلم بنفش رو خورد کنی نمک بزنی بعد با کف دست بمالی آبی که ازش خارج میشه بنفش خوش رنگه بعد مقداریشو آبلیمو بزنیدقرمز میشه مقداریشم بیکینگ پودر بزنید آبی میشه.بقیش دیگه بازی با رنگ هاست مثلا برا رنگ سبز ترکیب رنگ آبی با زرد که از زعفرون به دست میاد .
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا
بنفش کلم+آبلیمو= صورتی
بنفش کلم+بکینگ پودر= آبی
رنگ آبی+زرد زعفران= سبز
رنگ آبی+صورتی= بنفش پررنگ
صورتی+زرد زعفران= نارنجی
اگه نمکش کم باشه برا ژله تزریقی یا ژله معمولی یا کیک و شیرینی استفاده میشه ولی یادتون باشه طول عمرش کمه ,کمتر از یک هفته ,پس به مقدار کم تهیه کنین.
چگونه برنج را با رنگهای طبیعی غیر از زعفران رنگارنگ کنیم
اشتراک گذاری مطلب