اطلاعیه سایت
دستور تهیه سالاد گیاهی با هویج و ادویه خوشمزه
آموزش طرز تهیه سالاد گیاهی با هویج ادویه زده بسیار خوشمزه
در این قسمت از کدر یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد گیاهی را برای شما قرار داده است .
معمولا کم پیش می آید که هویج جزء اصلی تشکیل دهنده ی غذایی باشد بنابراین این سالادِ خاصی است که هویج را به خوبی به نمایش می گذارد. سبک سالاد هویج پخته شده کمی شبیه به شیوه ی پخت پرتغالی و مراکشی است اما در واقع این سالاد با غذاهای سرتاسر دنیا جور در می آید.
مواد لازم سالاد گیاهی با هویج و ادویه :
هویج ریز تازه ۱ کیلوگرم . سیر ۲ حبه . دانه ی رازیانه ۱ قاشق چایخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری . دانه زیره ۲ قاشق چایخوری . سرکه سرخ ۴ قاشق سوپخوری
شکر دانه ریز ۲ قاشق سوپخوری . روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری . دانه کنجد ۲ قاشق سوپخوری
نعناع تازه ۱ دسته . شوید تازه ۱ دسته . نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به میزان دلخواه
طرز تهیه سالاد گیاهی با هویج و ادویه :
سر هویج ها را ببرید و از طول آنها را برش بزنید. نیاز نیست که پوست آنها را بگیرید. سیر را نیز نازک ورق کنید. هویج و سیر را در قابلمه ی بزرگی ریخته و با آب سرد روی آن را پوشانده و با نمک مزه دار کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد به جوش بیاورید، سپس بگذارید تا ۵ دقیقه بجوشد یا تا زمانی که هویج نرم شود. طی این زمان ماهیتابه ای را حرارت دهید، دانه های رازیانه، گشنیز و زیره را به آن اضافه کنید. آنها را چند دقیقه حرارت دهید تا عطرشان بلند شود. بعد دانه ها را در هاون بکوبید.آب هویج را بگیرید و همره با ادویه های کوبیده شده، سرکه، شکر و روغن در کاسه ای بریزید و مزه دار کنید. هنگامی که هویج خنک شود طعم این ادویه ها را به خود می گیرد.ماهیتابه ای را که برای ادویه ها استفاده کردید پاک کنید و سپس دانه های کنجد را به آن بیفزایید. آن را چند دقیقه برشته کنید و مدام هم بزنید تا طلایی روشن شوند. وقتی سالاد خنک شد، نعناع و شوید را درشت خرد کنید. آن را همراه با دانه های کنجد روی هویج ها بریزید و به ظرف مناسب انتقال دهید. در صورت تمایل چند قطره روغن زیتون روی آن بریزید.