• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    حلوای زعفرانی | حلوا زعفرانی | گلوله | مجلسی | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی 

    روش تصحیح کردن برترین و لذیذ ترین حلوا زعفرانی را برایتان داریم که میتوانید در مجالس درست کنید و جهت پذیرایی خیالتان از حلوا ساده باشد. ما در این مقاله قصد داریم روش تهیه حلوای زعفرانی را به شما اموزش دهیم که این حلوا در مراسم هاي گوناگون طرفداران مخصوص خود را دارد 

    مواد مورد نیاز جهت تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    آرد سفید, گندم یا سنگک

    ۲ پیمانه

    روغن مایع

    ۱/۴ پیمانه

    حلوای زعفرانی | حلوا زعفرانی | گلوله | مجلسی | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    روغن جامد

    ۲ قاشق غذا خوری

    پودر هل

    به مقدار لازم

    مواد مورد نیاز جهت تهیه شهد حلوا

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    آب

    ۱/۲ پیمانه

    گلاب

    ۱/۲ پیمانه

    حلوای زعفرانی | حلوا زعفرانی | گلوله | مجلسی | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    شکر

    ۱ و ۱/۲ پیمانه

    زعفران

    به مقدار لازم

    آموزش تهیه عالی ترین حلوا زعفرانی مجلسی

    طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی

    ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی عوض کردن رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. دقت داشته باشید که آرد بعد از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده میشود. لذا, از تفت دادن بیش از حد آرد بپرهیزید. جهت اطمینان از گلوله نشدن آرد, بعد از تفت دادن ابتدایی, مجددا آرد را الک کنید.

    وسط آرد را خالی کنید. هل, روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن ها کنید. آرد را تا جاییکه رنگ دلخواه حاصل شود تفت دهید.در این مرحله شهد را حاضر نمایید. بدین منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

    در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.شهد حلوا را آرام آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.پس از این که حلوا کمی خنک شد, آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به مد نظر تزیین کنید.

    واژه های کلیدی: حلوای زعفرانی | حلوا زعفرانی | گلوله | مجلسی | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های ارتدکسی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>