• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    آموزش تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه نوروز

    شما می توانید برای پذیرایی از مهمانان در تعطیلات عید نوروز از شیرینی زنجفیلی استفاده نمایید که بسیار خوشمزه و عالی است.

     

    مواد لازم:
    آرد سفید: ۳۰۰ گرم
    کره (خرد شده): ۱۲۵ گرم
    پودر شکر: ۲۲۰ گرم
    جوش شیرین: یک چهارم ق چ
    دارچین: یک ق چ
    زنجفیل: دو ق چ
    تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
    عسل: یک ق چ
    طرز تهیه شیرینی زنجفیلی ویژه عید نوروزطرز تهیه:
    ۱٫ مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجفیل) را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط و بعد الک کنید تا مواد خشک خوب با هم مخلوط شوند.

     

    ۲٫ سپس کره خورد شده را اضافه نموده و خوب با دست ورز دهید تا کره به خورد مواد فوق برود و بعد تخم مرغ و عسل را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا مواد خمیری شکل شود و به دست نچسبد.

     

    ۳٫ سپس سینی فر را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و گلوله هایی درست کرده و کمی با دست پهن کرده و در سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شود. اجازه دهید تا شیرنی ها خنک شود و سرو نمایید.

     

    نکته:

    می توان از شکلات ذوب شده برای روی شیرینی ها استفاده کرد در غیر اینصورت به صورت ساده می توان سرو کرد.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • کتاب های پزشکی ورزشی اورجینال
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • کتاب های فقه اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>