• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
    که در رستوران ها طرف داران زیادی دارد
    روش تهیه ی جوجه چینی :
    ۱۲۰ گرم ارد گندم ،
    ۳ عدد تخم مرغ ،
    ۲ ق غ روغن مایع ،
    ۳ ق غ دلستر لیمویی ،
    ۱ ق غ بیکینگ پودر ،
    نصف لیوان شیر نمک و فلفل به مقدار لازم ،
    یک مرغ کامل را به تکه های کوچک برش داده و با این مواد جوجه چینی درست می کنم.
    تخم مرغ ها را خوب مخلوط می کنم ، بیکینگ پودر + نمک + فلفل + روغن + دلستر + شیر و در نهایت آرد ،
    یک خمیر نیمه غلیظ درست می کنم . تکه های کوچک مرغ و یا حتی’ فیله را داخل خمیر و بعد در روغن زیاد و در قابلمه ای کوچک سرخ می کنم .

    جوجه چینی با این خمیر بسیار خوشمزه و پفکی و لطیف می شود .
    طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • کتاب های تفکر خلاق اورجینال
  • قیمت کیندل
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • خرید کتاب زبان اصلی علم به زبان ساده
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>