اطلاعیه سایت
دسر گیلاس+طرز تهیه دسر میوه خوشمزه
دسری که در آن گیلاس به کار رفته باشد می توان اشتها را باز کند و دسر امروز ما هم گیلاسی است با ظاهر زیبا و تزیین خمیری.
مواد لازم جهت تهیه دسر خمیری گیلاس :
۱٫ آرد ساده : ۱۲۵ گرم
۲٫ تخم مرغ , کمی زده شده : ۴ عدد
۳٫ شکر دانه ریز : ۲ قاشق غذاخوری
۴٫ نمک : مقدار کمی
۵٫ شیر : ۶۰۰ میلی لیتر
۶٫ کره جهت چرب نمودن ظرف : مقداری
۷٫ گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس بدون هسته : ۵۰۰ گرم
۸٫ شکر جهت تزیین : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر خمیری گیلاس :
دسر گیلاس+طرز تهیه دسر میوه خوشمزه
۱٫ آرد را داخل کاسه ای الک نمایید . وسط آرد را گود نمایید . شکر , نمک و تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بریزید . آرد را کم کم از کناره ها با بقیه مواد مخلوط نمایید و هم بزنید .
۲٫ شیر را به مواد اضافه نمایید و خمیر را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود .
۳٫ داخل ظرف نسوز مخصوص فر با گنجایش ۱/۷۵ لیتر را با کره چرب نمایید و حدود نصف خمیر را داخل آن بریزید .
۴٫ گیلاس ها را روی خمیر قرار دهید و باقیمانده خمیر را روی گیلاس ها بریزید تا کاملا آن ها را بپوشاند .
۵٫ ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پف نماید و طلایی شود .
۶٫ ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از سرو دسر , روی آن شکر بپاشید . این دسر را گرم سرو نمایید .
دسر خمیری گیلاس نوعی دسر داغ است که بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در صورت تمایل , می توانید روی خمیر از میوه های دیگری مثل زردآلو و آلو به جای گیلاس استفاده نمایید .
دسر گیلاس+طرز تهیه دسر میوه خوشمزه