اطلاعیه سایت
طرز تهیه سالاد ذرت + مواد لازم سالاد ذرت
مواد لازم سالاد ذرت
۵۰۰ گرم دانه ذرت تمیز و شسته شده
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ ، تکه شده
یک عدد پیاز بزرگ ، تکه شده
یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ذرت و آموزش آشپزی سالاد ذرت
ابتدا یک قابلمه بزرگ آماده کرده و سپس ذرت ها را به همراه آب و مقدار کمی نمک درونش ریخته و روی گاز قرار می دهیم تا بجوش آید سپس ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا ذرت ها پخته شوند.
سپس دانه ها را آب کش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم
ذرت ، گوجه فرنگی ، پیاز ، ریحان ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را درون یک کاسه می ریزیم و کاملا به هم می زنیم و مدت کوتاهی در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
اشتراک گذاری مطلب