خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت
 modiseh 

آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت + مواد لازم سالاد ذرت

آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت

مواد لازم سالاد ذرت

۵۰۰ گرم دانه ذرت تمیز و شسته شده

یک عدد گوجه فرنگی بزرگ ، تکه شده

یک عدد پیاز بزرگ ، تکه شده

یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده

یک چهارم فنجان روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد ذرت و آموزش آشپزی سالاد ذرت

ابتدا یک قابلمه بزرگ آماده کرده و سپس ذرت ها را به همراه آب و مقدار کمی نمک درونش ریخته و روی گاز قرار می دهیم تا بجوش آید سپس ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا ذرت ها پخته شوند.

سپس دانه ها را آب کش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم

ذرت ، گوجه فرنگی ، پیاز ، ریحان ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را درون یک کاسه می ریزیم و کاملا به هم می زنیم و مدت کوتاهی در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>