• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت

    آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت

    طرز تهیه سالاد ذرت + مواد لازم سالاد ذرت

    آموزش و دستور درست کردن سالاد ذرت

    مواد لازم سالاد ذرت

    ۵۰۰ گرم دانه ذرت تمیز و شسته شده

    یک عدد گوجه فرنگی بزرگ ، تکه شده

    یک عدد پیاز بزرگ ، تکه شده

    یک چهارم فنجان ریحان تازه خرد شده

    یک چهارم فنجان روغن زیتون

    دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه سالاد ذرت و آموزش آشپزی سالاد ذرت

    ابتدا یک قابلمه بزرگ آماده کرده و سپس ذرت ها را به همراه آب و مقدار کمی نمک درونش ریخته و روی گاز قرار می دهیم تا بجوش آید سپس ۷ تا ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا ذرت ها پخته شوند.

    سپس دانه ها را آب کش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم

    ذرت ، گوجه فرنگی ، پیاز ، ریحان ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را درون یک کاسه می ریزیم و کاملا به هم می زنیم و مدت کوتاهی در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های گوش و حلق و بیتی اورجینال
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی نقشه کشی
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های تئوری بازی
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>