• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    هر کدبانویی باید برای خرید مواد غذایی، پول و سلیقه خرج کند اما این هم کافی نیست. هر ماده غذایی بعد از ورود به آشپزخانه باید به محلی مناسب منتقل و آنجا نگهداری شود.

    نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    images

    نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    همه می دانیم که بهتر است گوشت، تخم مرغ، شیر، میوه، سبزی و شیشه آب را در یخچال نگاه داریم اما بقیه مواد غذایی را باید کجا و چطور نگه داشت؟ کافی است نگاهی به جای جای آشپزخانه تان بیندازید تا آمار خوراکی هایی که خارج از یخچال نگهداری می کنید دست تان بیاید.

    اصولا مواد غذایی از جنبه نگهداری به ۲ گروه تقسیم می شوند: دسته اول مواد غذایی فساد پذیرند که باید در شرایط سرما نگهداری شوند. در صنایع غذایی دو نوع سردخانه داریم؛ سردخانه بالای صفر درجه سانتی گراد که همان محیط یخچال است و سردخانه زیر صفر درجه سانتی گراد که فضای فریزر را در برمی گیرد. دسته دوم مواد غذایی ای هستند که فسادپذیری کمتری دارند. این گروه را باید در مکان های خشک، خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهیم. البته این گروه بندی کلی است و هر ماده غذایی شرایط منحصر به فردی را هم می طلبد.

    نگهداری مواد غذایی به ۲ روش+ ۲ نوع مدل سردخانه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی تئوری الاستیسیته
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباطات
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • دانلود فایل های زبان اصلی الکترونیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • خرید کتاب هنرهای رزمی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>