خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت
 modiseh 

آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و ذرت

بلال : ۳ عدد
سیب زمینی : ۹۰۰ گرم
نمک
پیاز قرمز : ۱ عدد
سرکه سیب : ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
روغن زیتون : ¼ پیمانه
ریحان تازه خرد شده : نصف پیمانه
گشنیز خرد شده : نصف پیمانه

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت 

دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید.
سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند.
هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
در همین زمان، پیاز را خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
ذرت ها را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید.
روغن را اضافه کنید.
ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود.
در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را ۲۴ ساعت در یخچال خنک کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>