• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

    آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

    آموزش و دستور تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

    مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و ذرت

    بلال : ۳ عدد
    سیب زمینی : ۹۰۰ گرم
    نمک
    پیاز قرمز : ۱ عدد
    سرکه سیب : ۳ قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه
    روغن زیتون : ¼ پیمانه
    ریحان تازه خرد شده : نصف پیمانه
    گشنیز خرد شده : نصف پیمانه

    طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت 

    دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید.
    سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند.
    هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
    در همین زمان، پیاز را خرد کنید.
    در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
    ذرت ها را اضافه کنید.
    سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید.
    روغن را اضافه کنید.
    ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود.
    در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را ۲۴ ساعت در یخچال خنک کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی اینترنت
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • منابع اورجینال پلیمر
  • هاردکپی کتاب های طب اورژانس
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • منابع اورجینال الکتریسیته و مغناطیس
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>