خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور تهیه سس هریسا کره ای
 modiseh 

آموزش دستور تهیه سس هریسا کره ای

طرز تهیه سس هریسا بسیار خوشمزه + سس هریسا کره ای

سس هریسا خوشمزه :)

در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سس هریسا را  برای شما قرار داده است .

مواد لازم :

فلفل چیلی خشک    ۱۰ – ۱۴ عدد

سیر   ۳ حبه

روغن زیتون   ۲ ق غ

پودر تخم گشنیز   ۱ ق چ

پودر زیره سیاه   ۱ ق چ

نمک   نصف ق چ

طرز تهیه:

فلفل چیلی خشک را ۳۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا نرم شود سپس آبکشی نموده دانه ها و ساقه هایشان را جدا کنید .

فلفل چیلی ، سیر ، نمک و روغن زیتون ن را در میکسر ریخته و با هم میکس نمایید .

پودر تخم گشنیز ، پودر زیره سیاه و پودر زیره سیز را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .

سس را در شیشه ریخته رویش کمی روغن زیتون بریزید تا تازه بماند . در شیشه را بسته و در یخچال نگهداری نمایید .

این سس را تا ۱ ماه میتوانید در یخچال و تا ۳ روز در دمای محیط نگهداری نمایید .

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>