• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » خواص و فواید آلفا، شبدر یا ینجه

    خواص و فواید آلفا، شبدر یا ینجه

    در درمان کم خونی و پلاکت پایین این گیاه معجزه می کند

    خواص و فواید آلفا، شبدر یا ینجه

    این بار می خواهیم   گیاه و جوانه گیاهی را به شما معرفی کنیم  که به ندرت اشخاص به آن توجه نشان داده اند، بی تردید این گیاه یکی از اعجاز طبیعت در معالجه کم خونی و پلاکت پایین می باشد، البته باید این نکته را هم یادآوری کنم که خواص درمانی این گیاه در نوع خود بی نظیر بوده و شاید بتوان در مکمل های غذایی گرانقیمت این خواص درمانی را یافت و آن چیزی نیست جز جوانه های گیاه آلفا آلفا یا شبدر و به زبان ساده همان یونجه، این گیاه که در گذشته یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی بوده و امروزه نیز جایگاهی به مراتب والاتر از گذشته را کسب کرده و همچنان پیشتاز میدان رقابت در مقابل مکمل های غذایی مصنوعی و غیر طبیعی است که برای درمان کم خونی مورد استفاده قرار می گیرند، بعضی تا قبل از خواندن این مطلب حتی با شنیدن اسمش هم دچار ناراحتی می شدند چه برسد اینکه آن به صورت خوراکی استفاده کنند. در ادامه مطلب به طرز تهیه ، خواص درمانی و شیوه مصرف اشاره خواهیم کرد. امید است مورد توجه قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.

    خواص درمانی

    بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین
    تصفیه کننده ی خون و تنظیم فعالیت های کبدی
    درمان گرگرفتگی و بدخلقی ناشی از علائم یائسگی
    حاوی مقایدر بسیار کمی کالری و ویتامین‌های A ، C ، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین
    آرامبخش اعصاب
    مفید در درمان افسردگی
    آنتی اکسیدان قوی(ضد سرطان)
    مفید در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست
    پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های قلبی

    خواص و فواید آلفا، شبدر یا ینجه

    طرز تهیه جوانه شبدر

    برای تهیه جوانه شبدر ابتدا  ۱۰۰ تا ۲۵۰ گرم دانه شبدر را  پاکسازی و شستشو کرده در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد گذاشته و روزانه یک تا دو بار آب آن را عوض کنید ، پس از حدود دو روز خیس بودن آنها داخل آبکش ریخته و دستمالی مرطوب روی آنها قرار دهید و سطح دستمال را مرطوب نگاه دارید و این عمل را تا تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند ادامه دهید، اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف ۳ الی ۵ روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید .

    روش مصرف

    روش اول : یکی از روشهای استفاده به این صورت است که می توانید جوانه تازه را هر وعده یک قاشق مرباخوری بعد از اینکه خوب جویده شد میل کنید.
    روش دوم : هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید
    روش سوم : جوانه شبدر را پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن به همراه سبزیجات و سایر جوانه ها سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .
    منبع:hakimtehrani.com

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • کتب عمومی زبان اصلی
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • کتاب های فیزیک حالت جامد اورجینال
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • خرید کتاب های طب چینی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع انرژی
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>