• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

    آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

    عضو انجمن تغذیه کشور عزیزمان ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد تصویر العمل می دهند و همین مساله باعث سرطان زا شدن آب های یخ زده در

    عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد تصویر العمل می دهند و همین مساله باعث سرطان زا شدن آب های یخ زده در این بطری ها می شود.

    مجید حاجی فرجی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یخ زدن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطانزا می شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ زدن آب داخل آن کم کردن یابد.

    عضو انجمن تغذیه ایران تاکید کرد: بطری های پلاستیکی جهت خنک کردن و یخ بستن آب معمولی نباید استفاده شود و از نگهداری موادی که فواید اسیدی یا بازی دارند مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در این گونه بطری ها باید پرهیز شود؛ لیکن این مواد با دیواره بطری تصویر العمل هایی می دهند که جهت سلامت افراد ایجاد مسئله می کنند.

    آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

    حاجی فرجی ادامه داد: آب سالم و بهداشتی، عالی ترین نوشیدنی جهت رفع تشنگی و تامین کننده نیاز بدن جهت انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک می کند ولی آب های یخ زده در بطری های پلاستیکی به مرور وقت باعث بروز سرطان می شود.

    زمان نگهداری موادغذایی فریزشده باید کوتاه باشد

    عضو انجمن تغذیه کشور عزیزمان ایران با بیان اینکه مصرف مواد غذایی فریز شده است در میان ایرانیان زیاد کردن یافته هست، افزود: مردم به علت مشغله های کاری و زندگی کمتر وقت پخت و پز دارند؛ به همین علت غذاهایی را که قبلا پخته اند یا به صورت آماده تهیه کردند را در داخل فریزر گذاشته و به مرور مصرف می کنند.

    وی تصریح کرد: بعضی افراد نیز موادی مانند سبزیجات و صیفی جات را پخته و به مدت طولانی در داخل فریزر نگهداری می کنند؛ این در حالی است که با نگهداری این مواد به مدت طولانی، عنصرهای و مواد مغذی آنها از بین می رود و باید در کوتاهترین وقت مصرف شود.

    عضو انجمن تغذیه کشور عزیزمان ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد تصویر العمل می دهند و همین مساله باعث سرطان زا شدن آب های یخ زده در

    استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سبزیجات و صیفی جات بعد از چیده شدن، تحت تاثیر تغییرات شیمیایی قرار می گیرند که در نهایت موجب فساد و از بین رفتن آنها می شود. رنگ، مواد مغذی و طعم مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم های موجود در آنها به مرور وقت عوض کردن می کند.

    حاجی فرجی افزود: وقت نگهداری انواع گوشت در فریزر سه ماه و سبزیجات و صیفی جات تا دو ماه است و لبنیات نباید هرگز فریز شوند.

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | موادغذایی | سبزیجات | سرطان زا | ایرانیان | ایرانی | نگهداری | سرطانزا | فریزر | تغذیه | تصویر

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • خرید کتاب های طالع بینی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>