• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    روش تهیه شکلات قندی

    آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    مواد لازم برای ۵ نفر

    طرز تهیه :
    کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.

    در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.

    مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم.

    بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.

     

    منبع:beryooni.com

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • دانلود منابع مرجع بوم شناسی
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • خرید کتاب صنایع دستی زبان اصلی
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>