• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    روش تهیه شکلات قندی

    آموزش و دستور پخت شکلات قندی

    مواد لازم برای ۵ نفر

    طرز تهیه :
    کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.

    در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.

    مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم.

    بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.

     

    منبع:beryooni.com

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • خرید کتاب زبان اصلی الکترودینامیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی نقشه کشی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>