خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه
 

 

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

مرغ خوشمزه | سبزیجات | خوشمزه | پروتئین | منابع | فنجان | شماره | حرارت | اسفناج

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه 

برای فصل پاییز و زمستان توصیه مخصوصاً اي برایتان داریم، شما میتوانید سوپ لیمو و مرغ موثر و لذیذ را درست کنید. سوپی که در منزل درست میکنید همه ی وقت از نظیر هایي که به صورت نیمه حاضر و کنسرو شده است فروخته میشود بهتر و سالمتر است و ولی این سوپ افزون بر این که بسیار تندرست است بعد از آزمون کردنش باعث می شود دیگر هیچگاه به سوی سوپ هاي حاضر نروید.

شاید با خود بگویید چنین سوپ هایي فقط به درد زمانی میخورد که سرما خورده هستید ولی باید بگویم این سوپ حتی هنگامی بیمار نیستید هم میتواند به جلوگیري از بیماری هاي فصل سرما کمک کند.این سوپ شامل سبزیجات بیشماری مثل هویج، اسفناج، شوید و تره است بنابر این مقدار زیادی مواد مغذی را وارد بدن تان میکند

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

بعلاوه این که سبزیجات سرشار از فیبر نیز میباشند. مرغ نیز یکی از منابع فوق العاده پروتئین است ودر کنار فیبر کمک می کند انرژی پایدار داشته باشید. از دیگر منابع زیاد کردن پروتئین این سوپ تخم مرغ است که دراین دستور بکار رفته هست.

مواد مهم جهت تهیه سوپ لیمو و مرغ :
روغن زیتون اکسترا یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده است ۵ حبه
هویج خرد شده است ۳ شماره متوسط
تره خرد شده است ۱ شماره بزرگ
آب مرغ کم نمک ۱۰ فنجان
برنج دو سوم فنجان
آب لیمو تازه « از دو شماره لیمو بزرگ » یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ شماره
شوید تازه خرد شده است یک قاشق غذاخوری
اسفناج بدون ساقه ۴ فنجان
گوشت مرغ خرد شده است به قطعات کوچک ۴۰۰ گرم
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه جهت دوران میل « اختیاری » اندکی

مرغ خوشمزه | سبزیجات | خوشمزه | پروتئین | منابع | فنجان | شماره | حرارت | اسفناج

دستور تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید :
روغن را دریک قابلمه بزرگ روی شعله میانگین حرارت دهید. سیر، هویج و تره رابه قابلمه افزون کنید.

به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.

آب مرغ رابه سبزیجات افزون کنید و درجه حرارت را تا میانگین رو به بالا زیاد کردن دهید. آب مرغ رابه جوش بیاورید.

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

برنج را افزون کنید و حرارت را تا میانگین رو به پایین کم کنید.

به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به طبخ ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.
دریک کاسه میانگین لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.

مرغ خوشمزه | سبزیجات | خوشمزه | پروتئین | منابع | فنجان | شماره | حرارت | اسفناج

به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و آنوقت کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را افزون کنید.

اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ مجدد گرم شود.

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و آنوقت میل کنید.

واژه های کلیدی: مرغ خوشمزه | سبزیجات | خوشمزه | پروتئین | منابع | فنجان | شماره | حرارت | اسفناج

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>