اطلاعیه سایت
آموزش دقیق پخت حلوای شیرازی
حلوای شیرازی با نشاسته | حلوای شیرازی با آرد و خرما | حلوای شیرازی با عکس | حلواي شيرازي | حلوای شیرازی با نشاسته | حلواي كاسه شيرازي | حلواي زرد شيرازي | حلواي هويج شيرازي | حلواي شير شيرازي | طرز تهيه حلواي شيرازي | حلوای شیرازی با آرد و خرما | حلوای شیرازی با عکس | حلوای کاسه شیرازی | حلواي كاسه شيرازي | حلوای کاسه شیراز | حلواي كاسه شيراز | حلوا کاسه شیراز | طرزتهیه حلوای کاسه شیرازی | دستور حلوای کاسه شیرازی | حلوا کاسه ای شیرازی | اموزش حلوای کاسه شیرازی | طرز تهیه ی حلوای کاسه شیرازی | حلوای زرد شیرازی | حلوا زرد شیرازی | حلواي زرد شيرازي
نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی آنرا دور می ریزیم ( اگر نشاسته در منزل تهیه شده بود چندین بار آب روی آن را عوض می کنیم تا طعم خاص آن خارج شود )
۳ پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.
آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود و یک لایه نازک پشت قاشق را بگیرد و در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و ۲/۱ حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر ۱ سانت می ریزیم .
در بقیه حلوا زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی دو قسمت حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود و سپس بهتر است ۲ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم.
* ترحلوا را نباید به محض ریختن در یخچال قرار داد چون روی حلوا ترک می خورد و همچنین در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روی آن ضمن خنک شدن ترک برمی دارد.
** در بعضی از دستورها از میزان آرد کاسته و بر میزان نشاسته می افزایند.
| حلوای زرد شیراز | طرز تهیه حلوای زرد شیرازی | حلوا زرد شیراز | حلوای زعفرانی شیرازی | طرز تهیه حلوای زعفرانی شیرازی | دستور پخت حلوای زعفرانی شیرازی | حلوای هویج شیرازی | طرز تهیه حلوای هویج شیرازی | تهیه حلوای شیرازی | طرز تهیه حلوای شیرازی | طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی | طرز تهیه حلوای زرد شیرازی | طرز تهیه حلوای زعفرانی شیرازی | طرز تهیه حلوای برنج شیرازی | طرز تهیه حلوای قنادی شیرازی | طرز تهیه ی حلوای شیرازی | تهیه حلوا شیرازی | طرز تهیه حلوای هویج شیرازی
مواد لازم
آرد برنج ۱ پیمانه
نشاسته گل ۲/۱ پیمانه
شکر ۴/۳ پیمانه
گلاب ۲/۱ پیمانه
شیر ۵ پیمانه
آب سرد ۳ پیمانه
زعفران حل شده قدری
خلال بادام ۴/۳ پیمانه
پودر پسته جهت تزیین