اطلاعیه سایت
آموزش تهیه کیک میوه ای بدون شکر
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر
این کیک با انواع میوه تهیه میشود و بنابراین برای ایجاد شیرینی نیازی به افزودن شکر ندارد. در ادامه طرز تهیه را میبینیم.
مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
۱٫ کره , سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده : ۱۵۰ گرم
۲٫ آرد معمولی : ۳۵۰ گرم
۳٫ بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
۴٫ پودر ادویه مخلوط : ۱ قاشق چای خوری
۵٫ برگه زردآلو , خرد شده : ۷۵ گرم
۶٫ خرمای خشک , خرد شده : ۷۵ گرم
۷٫ گیلاس شکری , خرد شده : ۷۵ گرم
۸٫ کشمش : ۱۰۰ گرم
۹٫ شیر : ۱۲۵ میلی لیتر
۱۰٫ تخم مرغ , زده شده : ۲ عدد
۱۱٫ پوست رنده شده پرتقال : ۱ عدد
۱۲٫ آب پرتقال : ۶ قاشق غذاخوری
۱۳٫ عسل : ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
۱٫ قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
۲٫ آرد , بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید .
۳٫ کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود .
۴٫ زردآلو , خرما , گیلاس شیرین , کشمش را با شیر , تخم مرغ زده شده , پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید .
۵٫ عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود . مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید .
۶٫ کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید , مواد به آن نچسبند .
۷٫ قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود .
توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای , می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید .