• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » دسته‌بندی نشده » طرز پخت مرغ “پرتقالی”

    طرز پخت مرغ “پرتقالی”

    AndroidOnlineNewsImage.aspx

    lمرغ پرتقالی

    مواد لازم :

    ران مرغ:۲ عدد
    آب پرتقال تازه:۲ لیوان
    آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان
    آب لیمو:نصف استکان
    نمک. فلفل. پاپریکا به مقدار لازم

    روش تهیه:
    ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
    سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم. واجازه می دهیم خوب بپزد.
    این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه
    نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه
    این غذا رو میتونید با چلو میل کنید.
    در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه.
    به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و …اضافه کنید.

    طرز پخت مرغ “پرتقالی”

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های ابتدایی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات کاربردی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>