خانه » دسته‌بندی نشده » طرز پخت مرغ “پرتقالی”
 modiseh 

طرز پخت مرغ “پرتقالی”

AndroidOnlineNewsImage.aspx

lمرغ پرتقالی

مواد لازم :

ران مرغ:۲ عدد
آب پرتقال تازه:۲ لیوان
آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان
آب لیمو:نصف استکان
نمک. فلفل. پاپریکا به مقدار لازم

روش تهیه:
ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم. واجازه می دهیم خوب بپزد.
این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه
نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه
این غذا رو میتونید با چلو میل کنید.
در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه.
به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و …اضافه کنید.

طرز پخت مرغ “پرتقالی”

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>