• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | بادنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار 

    تعلیم تصحیح کردن دلمه هاي لذیذ و فوق العاده را جهت شما داریم که میتوانید در وعده هاي ناهار و شام انها را درست کنید. در این جا روش تهیه سه نوع دلمه لذیذ را اموزش داده ایم.دلمه یک غذایِ لذیذ و سنتی است که معمولاً در کنار غذا هاي دیگر در مهمانی ها حاضر می شود. در این جا روش تهیه سه نوع دلمه لذیذ را اموزش داده ایم.

    بادمجان شکم پر

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    مواد لازم;

    بادنجان دلمه اي; ۲ شماره
    سیر «ریز خرد شده»; ۱ حبه

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – سیب زمینی
    آب لیمو سنگی; نصف یک شماره
    بلغور گندم «پخته»; ۱ پیمانه
    گوجه فرنگی; ۳ شماره
    زیتون «خرد شده»; ۱۰ شماره
    برگ جعفری «خرد شده»; ۲ قاشق سوپ خوری
    برگ نعناع «خرد شده»; ۵ شماره
    پوست رنده شده است لیمو سنگی; ۱ قاشق چای خوری
    رب انار; ۱ قاشق سوپ خوری
    سرکه سیب; ۱ قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون; یک چهارم پیمانه
    نمک; به مقدار لازم
    فلفل قرمز «پودر شده»; به مقدار لازم
    زیره «پودر شده»; به مقدار لازم
    ماست; ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه;

    گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | بادنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    ۱٫ بادنجان ها را بدون اینکه پوست آنها را جدا کنید حدود ۳۰ دقیقه در فر از گذشته گرم شده است با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد «۴۰۰ درجه فارنهایت» قرار دهید.

    ۲٫ سیر, آب لیمو سنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. بادنجان هاي کباب شده است را از فر خارج کرده و پوست و اندکی از گوشت یک طرف هر یک از آنها را جدا کنید.

    ۳٫ مخلوط سیر را به روی قسمت پوست کنده بادنجان ها بمالید. یک شماره از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و با بلغور پخته مخلوط کنید و حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    ۴٫ ۲ شماره گوجه فرنگی مانده را پوست کنده و نگینی خرد کنید.

    ۵٫ زیتون, برگ جعفری, برگ نعناع, پوست رنده شده است لیمو ترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. رب انار, سرکه سیب, روغن زیتون, نمک, فلفل قرمز و زمره را اضافه و مخلوط کنید.

    گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | بادنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    ۶٫ مخلوط بلغور و گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. این مخلوط را روی بادنجان ها بریزید.

    ۷٫ یک قاشق سوپ خوری ماست روی هر بادنجان قرار دهید و سرو کنید.

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    دلمه گوجه فرنگی

    میزان سرو; ۸ الی ۱۰ نفر

    مواد لازم;

    گوجه فرنگی درشت; ۸ الی ۱۰ شماره
    بادنجان «نگینی خرد شده»; ۴ شماره
    روغن زیتون; یک دوم پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری
    پیاز «ریز خرد شده»; ۱ شماره
    سیر «ریز خرد شده»; ۴ حبه
    فلفل قرمز «ریز خرد شده»; ۲ شماره
    نمک; ۱ قاشق چای خوری

    طرز تهیه;

    ۱٫ بادنجان ها را نگینی خرد کنید و در یک دوم پیمانه روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند.

    ۲٫ سپس آنها را روی دستمال کاغذی خاص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی ارزش کشیده شود.

    ۳٫ قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید و داخل آنها را با توجه با قاشق خالی کنید کنار بگذارید.

    ۴٫ ظرف فر را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و گوجه فرنگی ها را در داخل آن بچینید.

    ۵٫ یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز, سیر, فلفل قرمز و فلفل سبز ریز خرد شده است را در حدود ۵ دقیقه در آن تفت دهید

    ۶٫ نمک و گوشت داخل گوجه فرنگی را اضافه کنید.

    ۷٫ بعد از چند دقیقه بادنجان سرخ شده است را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید.

    ۸٫ اجازه دهید مواد خنک شود.

    ۹٫ داخل گوجه فرنگی ها را با این مخلوط پر کنید و قسمت هاي رویی گوجه فرنگی ها را روی آنها بگذارید. ظرف را حدود ۳۰ دقیقه در فر از گذشته گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزند. سپس سرو کنید.

    دلمه قارچ و سیب زمینی

    میزان سرو; ۴ الی ۶ نفر

    مواد لازم;

    سیب زمینی; ۱ کیلوگرم
    تخم مرغ; ۱ شماره
    آرد; یک دوم پیمانه
    نمک; به مقدار لازم
    فلفل سیاه «پودر شده»; ۱ قاشق چای خوری
    زردچوبه; به مقدار لازم
    روغن; به مقدار لازم

    مواد مورد نیاز میانی;

    قارچ «خرد شده»; ۳۰۰ گرم
    روغن; ۳ قاشق سوپ خوری
    پیاز «ریز خرد شده»; ۱ شماره
    شبت «خرد شده»; به مقدار لازم
    نمک; به مقدار لازم
    فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم

    طرز تهیه;

    ۱٫ ابتدا جهت تهیه مواد میانی, روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده است را در آن تفت دهید تا عوض کردن رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک, فلفل سیاه و اندکی شبت خرد شده است اضافه و مخلوط کنید

    ۲٫ سیب زمینی ها را در آب بپزید, سپس پوست آنها را بگیرید, له کنید.

    ۳٫ تخم مرغ, آرد, نمک, فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایي از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسطِ هر یک اندکی از مواد میانی قرار دهید و مجدد آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | سیب زمینی | بادنجان | فرنگی | شماره | حرارت

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    روش تهیه دلمه های خوشمزه و پرطرفدار

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباطات
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب داخلی
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • کتاب های سیستم های اطلاعاتی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع شبکه
  • خرید کتاب علوم پایه پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>