• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت کیک بهار نارنج و پرتقال

    دستور پخت کیک بهار نارنج و پرتقال

    طرز درست کردن کیک بهارنارنج و پرتقال

    دستور پخت کیک بهار نارنج و پرتقال

    با آمدن بهار ، بوی بهار همه جا را فرا می گیرد. کیک بهارنارنج و پرتقال یکی از بهترین گزینه های استفاده از بهار می باشد.

     

     

     

    طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :

     

    تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

     

    حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

     

    سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.

     

    حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

     

    قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال اختراع
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی الکترودینامیک
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>