• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » نوشیدنی های معجزه گر جهت تشنه نشدن در ماه رمضان

    نوشیدنی های معجزه گر جهت تشنه نشدن در ماه رمضان

    بعد از افطار از چه نوشیدنی هایی استفاده کنیم؟ روزه داران بهتر است از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی بدون قند البته و انواع میوه

    نوشیدنی های معجزه گر جهت تشنه نشدن در ماه رمضان

    بعد از افطار از چه نوشیدنی هایی استفاده کنیم؟

    روزه داران بهتر است از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی بدون قند البته و انواع میوه های بهاری و تابستانی استفاده کنند. مورد نیاز به ذکر است چای به علت داشتن مواد آنتی اکسیدان و ضد سرطان جهت بدن بافایده هست، ولی باید توجه داشت چای به علت مدر بودن باعث می شود مقدار بیشتری از آب بدن دفع شود.

    جالب است بدانید هنگام افطار بهتر است که از شیر ولرم همراه با مواد دارای قند طبیعی مانند خرما، عسل یا انگور شیرین استفاده شود به چه دلیل که این مواد شیرین علاوه بر تنظیم قند خون، خاصیت سم زدایی نیز دارند.

    نوشیدنی های معجزه گر جهت تشنه نشدن در ماه رمضان

    از معجزه تخم شربتی جهت تشنه نشدن چه می دانید؟

    دانه های تخم شربتی هنگامی در مجاورت آب قرار می گیرند می توانند چندین برابر وزن خود آب جذب کرده و متورم شوند. در نتیجه این دانه ها آب زیادی را در بدن نگه داشته و هنگامی بدن به تعریق افتاده و با کمبود آب مواجه می شود از ذخیره ی آب آن ها استفاده می کند بنابراین مصرف این شربت را البته کم شیرین در وقت سحر توصیه می کنیم که تا وقت افطار به شما کمک کند.

    عرق کاسنی در ماه رمضان چه کاربردی دارد

    دربین عرقیات سنتی، فقط کاسنی خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می شود نوشیدنی های مخصوص ماه رمضان مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.

    بعد از افطار از چه نوشیدنی هایی استفاده کنیم؟ روزه داران بهتر است از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی بدون قند البته و انواع میوه

    از سنبل الطیب کمک بگیرید

    سردرد ناشی از بی آبی بدن را بعضی افراد روزه دار در طول روز بدلیل روزه داری و دمای هوا ممکن است تجربه کنند.این سردردها در این روزهای گرم افزایش میشود و گاهی ممکن هست، مانع از انجام برنامه ها و فعالیت های روزانه آنها شود.برای پیشگیری و درما این سردردها و تخفیف آنها در طول شبانه روز پیشنهاد میکنیم یک تا دو فنجان از عرق گیاهی سنبل الطیب را بعد از افطار به صورت خنک میل کنند.نوشیدن این عرق علاوه بر کم کردن سردردهای ناشی از گرمای هوا در ماه رمضان به کم کردن تحریکات عصبی و درمان سردردهای میگرنی ناشی از گرسنگی نیز کمک میکند.

    سکنجبین در ماه رمضان جهت ما چه خاصیتی دارد؟

    این شربت وطنی دارای محیط زیست سرد و خنک بوده و تمام منافع سرکه را دارد و به صفرابر مشهور است.

    هنگامی که شربت سکنجبین را با یخ خنک کرده و به همراه خیار رنده شده است بنوشند تشنگی را رفع و از التهاب ناشی از گرما می کاهد.

    البته که جهت اینکه بدتر تشنه تان نکند حتما آن را در وعده افطار بدون شکر میل کنید.

    نوشیدنی های معجزه گر جهت تشنه نشدن در ماه رمضان

    شربت لیمو هر لحظه در دسترس

    در منزل ایرانی ها هر لحظه آبلیمو پیدا می شود. پایه مهم این شربت، عصاره لیموترش است که با آب رقیق می شود و همراه مقدار کمی قند یا شکر مورد مصرف قرار می گیرد. آب لیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد لیکن آب لیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر می گذارد و باعث تخریب آن می شود. بنابراین بهتر است چه در غذا و چه در سالاد حتماً قبل از استفاده، آب لیمو را رقیق کنید.جالب است بدانید که شربت آب لیمو جلوی گرمازدگی و عطش را می گیرد و مصرف آن در ماه رمضان بسیار مناسب هست. شربت آب لیمو زیانی ندارد و مصرف آن در هر سنی توصیه می شود.

    خوراکی هایی که کمک می کنند دیرتر تشنه شوید

    فیبرها در نگهداری آب نقش مهمی دارند بنابراین خوراکی های فیبردار گزینه های مناسبی هستند. علاوه بر میوه ها، سبزی ها هم مرجع بسیار مناسب فیبر و در نتیجه آب هستند. کاهو، خیار، کرفس و سبزی خوردن چون آب را در خود نگه می دارند باعث استمرار و استمرار آب رسانی به بدن می شوند.

    بعد از افطار از چه نوشیدنی هایی استفاده کنیم؟ روزه داران بهتر است از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ، آب میوه های طبیعی بدون قند البته و انواع میوه

    برای تشنه نشدن چه نخوریم؟

    مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند باعث زیاد کردن صفرا و تشنگی شود از این رو مصرف آن باید محدود شود. البته افرادی که سابقه کم خونی، ضعف و افت مکرر فشار خون دارند از این قاعده مستثنا هستند.

    برخی خوراکی ها مانند انواع شیرینی و کباب و جگر افزایش کننده تشنگی هستند و در فصول گرم سال که احتمال کم آبی زیاد است باید از خوردن آن ها پرهیز کرد. به علاوه پرهیز از این خوراکی ها در ماه رمضان به بدن کمک می کند تا هیدراته بماند.

    منبع : الودکتر

    واژه های کلیدی: ماه رمضان | عرق کاسنی | نوشیدنی | استفاده | شیرینی | خوراکی | استفاده | همراه | افزایش

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • خرید کتاب های گوارش از آمازون
  • کتب ماهیگیری زبان اصلی
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • خرید کتاب های اقتصاد از آمازون
  • خرید کتاب های خارجی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی روابط بین الملل
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>