• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » خواص و مضرات و عکس+ تخمه ژاپنی از چه گیاهی است؟

    خواص و مضرات و عکس+ تخمه ژاپنی از چه گیاهی است؟

    عکس گیاه تخمه ژاپنی ، تخمه ژاپنی چاق کننده است ، هندوانه تخمه ژاپنی ، نحوه کاشت تخمه ژاپنی ،تخمه ژاپنی از چه بدست می آید تخمه‌ژاپنی نوعی آجیل

    خواص و مضرات و عکس+ تخمه ژاپنی از چه گیاهی است؟

    عکس گیاه تخمه ژاپنی ، تخمه ژاپنی چاق کننده است ، هندوانه تخمه ژاپنی ، نحوه کاشت تخمه ژاپنی ،تخمه ژاپنی از چه بدست می آید

    تخمه ژاپنی نوعی آجیل و دانهٔ خوراکی است که در میان وعده ها خورده می شود. تخمه ژاپنی همان تخمهٔ هندوانه هست، نوعی هندوانه که قابل خوردن نیست و تخمه های زیادی دارد و به «هندوانهٔ آجیلی» مشهور است.

    خواص و مضرات و عکس+ تخمه ژاپنی از چه گیاهی است؟

    علت نامگذاری تخمه ژاپنی

    این محصول را در شهر ژابان (دماوند) (جابُن یا جابون) پرورش می دهند. «جابانی» نام محلی است که در آنجا شاه اسماعیل با فرخ یسار جنگ کرده است.

    باید دانست که این نوع تخمه در یکی از روستاهای اطراف دماوند جابان (jâbân) که همسایه غربی سربندان بوده و ساکنان آن نیز از نژاد کرمانج هستند کشت می شود و در واقع نام مهم آن تخمه جابانی است.

    خواص تخمه ژاپنی

    ترکیب های موجود در این تخمه مانند انواع دیگر است و مصرف متعادل آن می تواند از کم خونی، بی اشتهایی، سوءجذب و التهاب جلوگیری کند. کلسیم آن جهت زنان یائسه در پیشگیری از مبتلا به پوکی استخوان بافایده به نظر می رسد. یکی از منابع پروتئین، دانه هندوانه هست. این دانه حاوی اسیدهای آمینه مهم هست. اسیدهای آمینه جهت حفظ سلامت ماهیچه ها، تنظیم ترشح آنزیم ها و کمک به انتقال ریزمغذی ها به داخل سلول ها مهم هستند.

    عکس گیاه تخمه ژاپنی ، تخمه ژاپنی چاق کننده است ، هندوانه تخمه ژاپنی ، نحوه کاشت تخمه ژاپنی ،تخمه ژاپنی از چه بدست می آید تخمه‌ژاپنی نوعی آجیل

    یکی از منابع مهم دریافت چربی غیر اشباع، تخمه هندوانه هست. این دانه سرشار از چربی غیر اشباع و بافایده هست. این چربی جهت همه بافت های بدن و غشای سلول ها بافایده بوده و مصرف آن باعث کم کردن میزان چربی بد خون می شود.

    بهترین شیوه مصرف این دانه ها به صورت خام هست. به همین علت بو دادن این تخمه ها می تواند باعث زیاد کردن میزان چربی آن شود؛ بعد اگر دچار چربی خون هستید، باز هم در مصرف تخمه ژاپنی محتاط باشید.

    روش تهیه تخمه جابانی

    این هندوانه بعد از کاشت به دو صورت مورد استفادهٔ خشکبار قرار می گیرد:

    1. در این حالت آنها را برش داده و تخمه ها را از خود میوه جدا می کنند که کاری سخت است.
    2. با میله یا چوب دستی که جهت همین کار فراهم شده است در هر کدام از هندوانه ها سوراخی ایجاد می کنند که باعث می شود بعد از چند روز حالت گندیده بودن بگیرد که راحت تر عمل جداسازی تخمه ها انجام می شود.

    از میوهٔ آن به علت طعم و مزه اش استفادهٔ خوراکی انسانی نمی شود ولی در خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد یا خشک شده است و در کارهایی نظیر کود صنعتی استفاده می شود.

    واژه های کلیدی: تخمه ژاپنی | هندوانه | استفاده | دریافت | خوراکی | پروتئین | هندوانه | استفاده | منابع

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • خرید کتاب پایگاه های داده زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • خرید کتاب های زبان اصلی مکانیک کوانتومی
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>