• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » مواد غذایی که تشنگی را از روزه داران دور نگه می دارد

    مواد غذایی که تشنگی را از روزه داران دور نگه می دارد

    مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد. دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در

    مواد غذایی که تشنگی را از روزه داران دور نگه می دارد

    مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد.

    دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در مام مبارک رمضان به خصوص در وعده افطار ،گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر) میوه ها، سبزی ها، نان و غلات (مانند برنج و نان) توصیه می شود مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی روزه داران در این ایام است

    وی ادامه داد: مصرف شیر گرم و فرنی و یــا شیر برنج در هنگام افطار مناسب هست. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.

    مواد غذایی که تشنگی را از روزه داران دور نگه می دارد

    وی با بیان اینکه استفاده از سبزی ها و میوه ها در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به علت اینکه مرجع خوبی از فیبر هستند جهت دستگاه گوارش بسیار بافایده بوده و مانع بروز یبوست می شود عنوان کرد: توصیه می شود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی های متفاوت مصــرف شود. سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی متفاوت و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.

    عبدالهی با اشاره به این امر که مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله بعد از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می کند که تعادل آب و الکترولیت های بدن شما در هنگام روزه داری حفظ شود تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان بهتر است از غذاهای سرخ شده است وپرچرب استفاده نشود لیکن علاوه بر زیاد کردن چربی های خون موجب سوءهاضمه، ورم معده و اضافه وزن و چاقی می شوند.

    وی خاطر نشان کرد: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین مثل کیک های خامه ای، شکلات، شیرینی های خامه دار، زولوبیا و بامیه، باقلوا، حلوای خیلی شیرین و چرب، شله زرد شیرین وچرب در ایام ماه مبارک رمضان اضافه وزن و چاقی و خطر بالا رفتن قند خون را به دنبال دارد.

    مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد. دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | اضافه وزن | استفاده | شیرینی | تغذیه | تعادل | دکتر زهرا عبدالهی | وعده افطار

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آلمان
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • خرید کتاب های طالع بینی از آمازون
  • خرید کتاب های پردازش تصویر از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • منابع اورجینال تئوری نسبیت و گرانش
  • خرید کتاب زبان اصلی دین
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>