اطلاعیه سایت
مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد. دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در
مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد.
دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در مام مبارک رمضان به خصوص در وعده افطار ،گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر) میوه ها، سبزی ها، نان و غلات (مانند برنج و نان) توصیه می شود مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی روزه داران در این ایام است
وی ادامه داد: مصرف شیر گرم و فرنی و یــا شیر برنج در هنگام افطار مناسب هست. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.
مواد غذایی که تشنگی را از روزه داران دور نگه می دارد
وی با بیان اینکه استفاده از سبزی ها و میوه ها در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به علت اینکه مرجع خوبی از فیبر هستند جهت دستگاه گوارش بسیار بافایده بوده و مانع بروز یبوست می شود عنوان کرد: توصیه می شود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی های متفاوت مصــرف شود. سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی متفاوت و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.
عبدالهی با اشاره به این امر که مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله بعد از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می کند که تعادل آب و الکترولیت های بدن شما در هنگام روزه داری حفظ شود تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان بهتر است از غذاهای سرخ شده است وپرچرب استفاده نشود لیکن علاوه بر زیاد کردن چربی های خون موجب سوءهاضمه، ورم معده و اضافه وزن و چاقی می شوند.
وی خاطر نشان کرد: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین مثل کیک های خامه ای، شکلات، شیرینی های خامه دار، زولوبیا و بامیه، باقلوا، حلوای خیلی شیرین و چرب، شله زرد شیرین وچرب در ایام ماه مبارک رمضان اضافه وزن و چاقی و خطر بالا رفتن قند خون را به دنبال دارد.
مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت جهت مقابله با تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان مواد غذایی خاصی را توصیه کرد. دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تغذیه در
واژه های کلیدی: مواد غذایی | اضافه وزن | استفاده | شیرینی | تغذیه | تعادل | دکتر زهرا عبدالهی | وعده افطار