• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | سس مارینارا | روغن زیتون | مخلوط کن | لازانیا | ساختن | آموزش | اسفناج

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا 

    اگر علاقه خاصی به لازانیا دارید امروز جهت شما یک توصیه خاص داریم، لازانیای اسفناجی که بصورت لقمه اي آماده می شود. در این روشِ تهیه ي لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر میخواهد. جهت داشتن طعم بهتر، می توانید از پنیر ریکوتا بهره گیری کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار بینظیر میشود. جهت یادگیری روش تهیه این لقمه هاي لازانیا در ادامه با ما همراه باشید.

    مواد لازم:

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    ۱۲ تا ۱۵ عدد نودل لازانیا
    ۲ پیمانه پنیر ریکوتا

    عبارات مهم : پنیر پارمسان – پنیر موزارلا
    ۱ پیمانه اسفناج
    ۱ پیمانه مغز کنگرفرنگی، خرد شده
    ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۲ حبه سیر خرد شده
    ۲ پیمانه سس مارینارا
    ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
    ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    جعفری

    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | سس مارینارا | روغن زیتون | مخلوط کن | لازانیا | ساختن | آموزش | اسفناج

    ۲- یک قابلمه میانگین را تا نیمه از آب پر کنید. کمی نمک بیفزایید. بعد از جوشیدن آب، نودل هاي لازانیا را درون آن ریخته و بگذارید تا نرم شوند.

    ۳- درون تابه، روی حرارت ملایم، اسفناج را با روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید تا نرم شوند.

    ۴-در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، اسفناج پخته شده، کنگرفرنگی خرد شده، نصف پیمانه پنیر موزارلا، نصف پیمانه پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    ۵-یک قاشق از مخلوط را روی یک ورقه لازانیا بمالید و سپس آن را رول کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

    ۶-کف قالب، سس مارینارا بریزد. سپس لقمه هاي لازانیا را درون آن بچینید.

    پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | سس مارینارا | روغن زیتون | مخلوط کن | لازانیا | ساختن | آموزش | اسفناج

    ۷- بقیه پنیر پارمسان و موزارلا را روی مواد بریزید.

    ۸-قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده است و سطح انها طلایی شود.

    آموزش ساختن لقمه های اسفناجی لازانیا

    ۹-لازانیا را با جعفری خرد شده است تزئین و سرو کنید.

    واژه های کلیدی: پنیر پارمسان | پنیر موزارلا | سس مارینارا | روغن زیتون | مخلوط کن | لازانیا | ساختن | آموزش | اسفناج

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال ترمودینامیک و مکانیک آماری
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات کاربردی
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • هاردکپی کتاب های حسابداری
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک سیالات زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>