اطلاعیه سایت
مخلوط کن | غذاساز | خوشمزه | ساختن | آموزش | زنجفیل | آموزش آشپزی
آموزش ساختن کباب لبنانی خوش طعم
اگر به دنبال طعم خاص کباب هستید می توانید کباب لبنانی را امتحان کنید که بسیار خوشمزه است و تهیه آن نیز ساده هست. در این مقاله روش تهیه نوعی کباب تابه اي به سبک لبنانی ها را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
گوشت گوساله «چرخ کرده، چربی دار»: ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
پیاز درشت «پوست کنده و خردشده»: ۳ عدد
سیر: یک بته
زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: ۱۶ عدد
برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز «پودر شده»: به میزان لازم
تخم گشنیز «پودر شده»: به میزان لازم
زیره «پودر شده»: به میزان لازم
روغن: جهت سرخ کردن
آموزش ساختن کباب لبنانی خوش طعم
روش تهیه:
۱٫ ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.
۲٫ نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آن ها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب انها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و بعد از ریزشدن کنار بگذارید.
مخلوط کن | غذاساز | خوشمزه | ساختن | آموزش | زنجفیل | آموزش آشپزی
۳٫ سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.
۴٫ ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
۵٫ برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.
آموزش ساختن کباب لبنانی خوش طعم
۶٫ پیاز ریز خرد شده است را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.
۷٫ چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
مخلوط کن | غذاساز | خوشمزه | ساختن | آموزش | زنجفیل | آموزش آشپزی
۸٫ نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. اینکار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.
۹٫ مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله هاي یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آن ها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.
آموزش ساختن کباب لبنانی خوش طعم
نکته: در صورت نداشتن غذاساز میتوانید پیازها را رنده کنید.
واژه های کلیدی: مخلوط کن | غذاساز | خوشمزه | ساختن | آموزش | زنجفیل | آموزش آشپزی