خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی
 modiseh 

آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید

بر قرمه

مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر

نخود : یک پیمانه
پیاز : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : ۲ پیمانه

طرز تهیه بزقرمه غذای سنتی و دلچسب کرمان آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

طرز تهیه

۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید  و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>