خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کباب کشمیری+اموزش اشپزی هندی+عکس
 modiseh 

کباب کشمیری+اموزش اشپزی هندی+عکس

طرز تهیه کباب کشمیری, پخت کباب کشمیری, طرز پخت کباب کشمیری با سس مخصوص,غذاهای هندی

کباب کشمیری+اموزش اشپزی هندی+عکس

مواد لازم :

 مرغ بدون پوست و استخوان۵۰۰ گرم
 پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
 فلفل قرمز۲/۱ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه۲/۱ قاشق چایخوری
 گراما سالا ۲ قاشق چایخوری
 پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
 آبلیمو۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده۱۵ گرم

طرز تهیه :
۱٫ مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲٫ آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

 فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده )۲ عدد
 پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده )۲ عدد
 آبلیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
 زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
 هل سبز۲ عدد
 گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای۵۰۰ گرم
 روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
 زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
۱٫ در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

۲٫ در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>