• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه دارت زرد آلو با خرما

    آموزش تهیه دارت زرد آلو با خرما

    آموزش تهیه دارت زرد آلو با خرما

    طرز تهیه تارت زردآلو با خرما

    آموزش تهیه دارت زرد آلو با خرما

    تارت زردآلو با خرما نوعی شیرینی و دسر خوشمزه ایرانی است که در این پست می توانید طرز تهیه تارت زردآلو با خرما را یاد بگیرد. اگر می خواهید از مهمانان خوب پذیرایی کنید تارت زردآلو با خرما گزینه بسیار مناسبی است.

     

    مواد لازم برای تهیه تارت زردآلو با خرما :

    ۱ عدد تخم‌مرغ
    ۱/۸ ق‌چ وانيل
    ۲ پيمانه آرد
    ۱/۸ ق‌چ نمك
    ۱۰۰ گرم كره
    ۱/۲ پيمانه شكر
    ۱ ق‌س ماست (در صورت نياز)

     

    طرز تهیه تارت زردآلو با خرما :

    ۱٫ آرد را در يك كاسه‌ الك كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمك را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.

     

    ۲٫ وسط آرد را گود كنيد. تخم‌‌مرغ را در اين گودي بشكنيد، كره را هم حبه‌حبه ريز كنيد و به تخم‌مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردي را با تخم‌مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.

     

    ۳٫ سپس  قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتي‌متر استفاده كرده‌ايم. خمير را در قالب چرب‌شده پهن كنيد. روي خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

     

    ۴٫ تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم‌شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقي مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوري آردرا اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

     

    ۵٫ مواد آماده شده را روي خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود.

     

    ۶٫ در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته‌هاي آنها را جدا كنيد. نيمه‌هاي خرما را روي تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روي سطح تارت را با قلم‌موي آشپزخانه، مارمالاد گرم‌شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روي تارت طلايي شود.

     

    نكته: اگر ديديد خمير كمي خشك است به آن يك قاشق ماست اضافه كنيد.

     

    فوت‌وفن

    براي روي تارت به جاي مارمالاد زردآلو، از عسل هم مي‌توان استفاده كرد. براي گرم كردن مارمالاد يا عسل هم مي‌توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم  مثل قرار دادن روي بخار كتري يا بن‌ماري كمي آنها را شل و نرم كرد.

    آموزش تهیه دارت زرد آلو با خرما

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • خرید کتاب زبان اصلی فناوری اطلاعات سلامت
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • کتب قوم نگاری زبان اصلی
  • کتاب خارجی معروف
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>