اطلاعیه سایت
طرز تهیه چای ماسالا (هندی)
دستور العمل چای ماسالا (هندی) در آشپزی ملل
به گزارش آکاایران: مواد لازم برای دو نفر:
عسل
چای سیاه یک قاشق غذاخوری یا دوعدد چای کیسه ای
شیر دو پیمانه
آب دو پیمانه
پودر رازیانه یک قاشق غذاخوری
زنجبیل دو حلقه
چوب دارچین دو عدد
هل هقت عدد
میخک شش عدد
طرز تهیه چای ماسالا:
همه مواد به جز از چای، شیر و عسل را داخل ظرفی بریزید و به آرامی به مدت ذه دقیقه حرارت می دهیم.
بعد چای را اضافه کنید و اجازه می دهیم به مدت پنج دقیقه حرارت ببیند.
بعد شیر داغ را به آن اضافه کنیم و از روی حرارت بر میداریم.
چای ماسالا را از صافی عبور دهیم و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو می کنیم.
اشتراک گذاری مطلب