• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    ادویه یکی از پرمصرف ترین جاشنی های غذاهای ایرانی است. به جای خرید ادویه های حاضری هر کدام از ادویه های مختلف پلویی، خورشی و … را می توانید به راحتی در منزل تان درست کنید.

     

    غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    Spice-Up-Your-Pallete

    غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    طرز تهیه چند ادویه پر مصرف خانگی

    معمولا ما در منزل ودر کابینت آشپز خانه انواع ادویه را داریم اما باز هم تا اسم  ادویه جدیدی را می شنویم  سراغش را در بازار می گیریم .این در حالی است که می توانیم ادویه مخلوط را به راحتی در منزل تهیه کنیم . در ادامه نحوه تهیه انواع ادویه را به شما آموزش می دهیم البته مقدار هر کدام از مواد را مشخص  نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید .

    ادویه پلو :

    این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و در کل پلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو به کار می رود .
    ترکیب : گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین،زنجبیل، جوز هندی، میخک و هل .

     

    ادویه آبگوشت :

    بیشتر ایرانی ها آبگوشت را با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست می کنند؛ ترکیبی که در ذیل آمده است نیز به عنوان ادویه آبگوشت توصیه می شود.
    ترکیب :زردچوبه، دارچین،فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان  و میخک.

     

    ادویه ترشی :

    ترشی هم ادویه دارد و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث می شودکه طعم بسیار بهتری پیدا کند . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار مناسب است.
    ترکیب :نعنا ع خشک ، گلپر ، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ،زیره سیاه و سبز ،کاری و زردچوبه .

     

    ادویه ترشی بادمجان :

    ترکیب :گلپر، زردچوبه و سیاهدانه

     

    ادویه ماست و خیار :

    ترکیب :فلفل سیاه ، نعنا ع خشک ، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک و پودر گل محمدی .

     

    ادویه فلافل :

    ترکیب :زیره سبز ، کاری ، زنجبیل ، فلفل قرمز.

     

    ادویه کوکو سبزی :

    ترکیب :پودر گل محمدی ، کاری ، دارچین ، فلفل سیاه . (به جای کاری می توان از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کرد .)

     

    ادویه مرغ و ماهی :

    برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است .

     

    ادویه کباب تابه ای :

    ترکیب :فلفل سیاه ، پودر لیمو عمانی ، کمی زردچوبه وسماق .

     

    ادویه گوشت :

    برای طعم دادن به گوشت خورشتی به طور خالص از جوز هندی استفاده می شود . (دقت کنید به هیچ وجه بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید،چون باعث فلج شدن عضلات می شود .)

     

    ادویه قیمه پلو :

    ترکیب :کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی . بعضی افراد از ادویه پلو هم استفاده می‌کنند که سلیقه ای است .

     

    ادویه خورش قیمه :

    ترکیب : ادویه خاص خورش قیمه پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند که سلیقه ای است .

     

    غذاهایتان را با ادویه های خانگی که خودتان درست کردید تهیه کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • کتاب های سیستم های اطلاعاتی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات گسسته
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • کتاب های زیباشناسی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع تعمیر ونگهداری هواپیما
  • خرید کتاب نوسان و موج زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>