• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    کیک ژله ای jello-cake

    این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و نرم ترین کیک‌هایی است که تا به حال خورده‌اید. شما می‌توانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.

    مواد لازم برای تهیه‌ی این کیک:

    • یک بسته ۵۱۰ گرمی پودر کیک
    • ۳ عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)
    • یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغن
    • یک پیمانه آب
    • یک بسته ۸۵ گرمی ژلاتین
    • خامه برای تزیین
    • میوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه)

    طرز تهیه:

    1. کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.
    2. اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.
    3. با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
    4. ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.
    5. حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.
    6. کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.
    7. کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.
    8. خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما می‌توانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • دانلود منابع مرجع سیبرنتیک
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>