• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    آموزش درست کردن کیک+ جدیدترین کیک ژله‌ای ۹۵

    کیک ژله ای jello-cake

    این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و نرم ترین کیک‌هایی است که تا به حال خورده‌اید. شما می‌توانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.

    مواد لازم برای تهیه‌ی این کیک:

    • یک بسته ۵۱۰ گرمی پودر کیک
    • ۳ عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)
    • یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغن
    • یک پیمانه آب
    • یک بسته ۸۵ گرمی ژلاتین
    • خامه برای تزیین
    • میوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه)

    طرز تهیه:

    1. کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.
    2. اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.
    3. با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
    4. ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.
    5. حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.
    6. کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.
    7. کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.
    8. خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما می‌توانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع بوم شناسی
  • کتاب های فنی و مهندسی اورجینال
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • کتب آزمون آیمت ایتالیا زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>