• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی

    طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی

    روغن زیتون | بال کبابی | آب پرتقال | پرتقال | خوشمزه | همراه | آموزش | پرتقال | اسفناج

    طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی

    طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی 

    بال مرغ طعم بسیار خوبی دارد و جهت کباب بهره گیری می شود،اما می توان با آن خوراک هاي خوشمزه اي نیز درست کرد که در زیر به شما آموزش خواهیم داد. بال کبابی طرفداران خاص و گرچه چندانِ خود را دارد. ولی در این مقاله به جای بال کبابی، خوراک بال را به شما آموزش داده ایم. شک نکنید که حتی اکثر از خوردن بال کبابی از آن لذت می برید.

    مواد مورد نیاز:

    طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی

    بال مرغ (مزه دار شده): ۲۵۰ گرم
    اسفناج (برگ کوچک): ۱۰۰ گرم

    عبارات مهم : روغن زیتون – بال کبابی
    پرتقال (فیله شده): ۲ عدد
    انار (دانه شده): یک دوم پیمانه
    زیره سیاه، نمک و فلفل: به میزان لازم

    مواد مورد نیاز سس پرتقال:

    شکر قهوه اي: ۱ ق س
    آب ولرم: ۲ ق س
    سرکه بالزامیک: ۱ ق س
    روغن زیتون: ۲ ق س
    آب پرتقال: یک چهارم پیمانه

    روغن زیتون | بال کبابی | آب پرتقال | پرتقال | خوشمزه | همراه | آموزش | پرتقال | اسفناج

    روش پخت:

    ۱٫ بال مرغ را همراه با ۱ عدد پیاز رنده شده، یک دوم قاشق سوپخوری شکر قهوه اي، ۲ قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه اي بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد آن را از مواد مرینت خارج کنید.

    ۲٫ بال مزه دار شده است را در سینی فر که از گذشته با کاغذ روغنی پوشیده، بچینید. سپس در طبقه وسط فر از گذشته با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و در ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا طلایی رنگ شود.

    طرز تهیه خوراک بال و اسفناج خوشمزه و عالی

    ۳٫ داخل ظرفی اسفناج را چیده، بعد بال را روی آن قرار دهید. سپس فیله پرتقال و دانه انار را روی آن گذاشته و نمک، فلفل و زیره سیاه بپاشید.

    ۴٫ جهت تهیه سس پرتقال؛ شکر قهوه اي را درون آب ولرم حل کرده، سپس سرکه بالزامیک، روغن زیتون و آب پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.

    روغن زیتون | بال کبابی | آب پرتقال | پرتقال | خوشمزه | همراه | آموزش | پرتقال | اسفناج

    ۵٫ خوراک را همراه با سس آماده شده است نوش جان کنید.

    واژه های کلیدی: روغن زیتون | بال کبابی | آب پرتقال | پرتقال | خوشمزه | همراه | آموزش | پرتقال | اسفناج

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی رمز نگاری
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی سکوریتی
  • منابع اورجینال تجهیزات صنعتی و فن آوری
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • کتب خیاطی زبان اصلی
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • کتاب های ارتدکسی اورجینال
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>