اطلاعیه سایت
مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری
طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی
یک غذای دیدنی و خوشمزه به نام توپک پاستا که اکثر از همۀ مورد علاقه کودکان قرار خواهد گرفت و هنر آشپزی را به نمایش میگذارد. پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای اخیر و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از مشاهده آن گل از گلشان باز می شود.
مواد مورد نیاز:
پاستا حلزونی: ۸ پیمانه
ژامبون گوشت «نگینی خرد شده»: ۶ پیمانه
پنیر فونتینا: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر گرم: ۱ پیمانه + ۲ ق س
پنیر چدار: ۲٫۵ پیمانه
خامه ترش: سه چهارم پیمانه
آرد: ۱ ق س + یک دوم پیمانه
پودر سوخاری: ۲٫۵ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
کره: ۱ ق س
طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی
روش پخت:
۱٫ داخل قابلمه اي مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد «ولی له نشود». سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲٫ کره را داخل تابه اي روی حرارت ذوب کنید. بعد ۱ قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود «به مدت ۲ دقیقه»، سپس ۱ پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد ۱ پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.
مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری
۳٫ پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، ۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۴٫ یک دوم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه اي ریخته و مخلوط کنید.
۵٫ تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه اي دیگر ریخته و مخلوط کنید.
طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی
۶٫ پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.
۷٫ پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید «تقریبا ۳۶ توپک».
مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری
۸٫ هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
۹٫ مقداری روغن داخل تابه اي نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه اي رنگ شود «حدود ۳ دقیقه»، سپس روی دستمال حوله اي قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده است و به صورت داغ سرو کنید.
طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری