• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی 

    یک غذای دیدنی و خوشمزه به نام توپک پاستا که اکثر از همۀ مورد علاقه کودکان قرار خواهد گرفت و هنر آشپزی را به نمایش میگذارد. پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای اخیر و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از مشاهده آن گل از گلشان باز می شود.

    مواد مورد نیاز:
    پاستا حلزونی: ۸ پیمانه
    ژامبون گوشت «نگینی خرد شده»: ۶ پیمانه
    پنیر فونتینا: ۱ پیمانه
    تخم مرغ: ۳ عدد
    شیر گرم: ۱ پیمانه + ۲ ق س
    پنیر چدار: ۲٫۵ پیمانه
    خامه ترش: سه چهارم پیمانه
    آرد: ۱ ق س + یک دوم پیمانه
    پودر سوخاری: ۲٫۵ پیمانه
    نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
    روغن مایع: به میزان لازم
    کره: ۱ ق س

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    روش پخت:
    ۱٫ داخل قابلمه اي مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد «ولی له نشود». سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

    ۲٫ کره را داخل تابه اي روی حرارت ذوب کنید. بعد ۱ قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود «به مدت ۲ دقیقه»، سپس ۱ پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد ۱ پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.

    مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری

    ۳٫ پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، ۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

    ۴٫ یک دوم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه اي ریخته و مخلوط کنید.

    ۵٫ تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه اي دیگر ریخته و مخلوط کنید.

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    ۶٫ پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.

    ۷٫ پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید «تقریبا ۳۶ توپک».

    مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری

    ۸٫ هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

    ۹٫ مقداری روغن داخل تابه اي نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه اي رنگ شود «حدود ۳ دقیقه»، سپس روی دستمال حوله اي قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده است و به صورت داغ سرو کنید.

    طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و عالی

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | سوخاری | خوشمزه | یخچال | پاستا | حرارت | آشپزی | سوخاری

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع طب آزمایشی
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • خرید کتاب های دیابت از آمازون
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • خرید کتاب های لفاظی از آمازون
  • کتب نثر زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • کتاب های ارتدکسی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>